Verdens beste Thai-mat?

(det ble et lite restauranttips før neste Finnair Plus blogg)

Siam House Cafe Restaurant

I en travel sidegate til Si Lom i Bangkok finnes etter vår smak, uten sammenligning, den restauranten vi har fått servert vår beste Thai-mat. I Si Lom soi 20 finnes det en liten perle av en thai-restaurant, hvor det i tillegg til prisnivå, er ufattelig hyggelig. Vi er svært glad i, og godt vant til Thai-mat. Min ektefelle er Thai, og selv har jeg 20+ turer til Thailand.

Siam House Cafe Restaurant, er etter min mening, er et must for alle som besøker Bangkok.


Bilde 1. Fra inngangspartiet til Siam House Cafe Restaurant.
 

Siam House Cafe Restaurant er ikke restauranten du tar med deg venner og familie for å feire, men den eneste grunnen til det, er at det faktisk ikke er nok plass. Er du få nok til å få plass rundt 6 små bord inne og 2 små bord ute, er Siam House Café Restaurant virkelig verdt et besøk. Menyen er stor og variert, og tilfredsstiller ønskene til store og små. Smak, styrke, tilbereding er alt i ypperste klasse hva gjelder vår vurdering.

Betjeningen er rask, hyggelig og blide. Om noe manglet for å ferdigstille en bestilling, så det for meg ut til at de løp ut i gata og skaffet nødvendige ferske råvarer. Siam House Café Restaurant ligger i Si Lom Soi 20, og dette er en soi med et stort utvalg av gatemat, åpent fra tidlig til sent.

Vi var 5 sultne gjester, 3 thai og 2 norske. Alle var svært fornøyde med maten. Porsjonene var kanskje ikke de største vi har sett, men når hele måltidet kom på Bath 910,- = ca. nok kr 210,- er det selvfølgelig ikke noe å utsette på størrelse/pris.

For Bath 910,- fikk vi; 9 retter, 9 porsjoner ris, 2 bokser Cola og 3 flasker vann.

Bilde 2. Noen retter fra vårt siste besøk, april 2017.


Smaken sitter fortsatt i munnen, og vi kommer garantert tilbake neste gang vi er i Bangkok.

Siam House Cafe Restaurant anbefales på det sterkeste, både til lunsj og til middag!

 

Hvor har du fått servert din beste Thai-mat?

 

#Thailand #Bangkok #reise #mat #opplevelser #godogmett #silom #hovedstad #ris #grønnsaker #godtogbillig #ferie #storby #asia #østen #chilli #østen #morningglory #kyllingogchashew #Singha

 

 

 

3 kommentarer

Yaowarat

09.05.2017 kl.22:42

ถนนสีลม เป็นอีกที่หนึ่งที่นักท่องเที่ยวจากต่างชาติรู้จักดี ย่านธุรกิจที่เต็มไปด้วยโรงแรม และร้านอาหาร

สีลมซอย 20 ตรงข้ามหน้าวัดแขก เป็นซอยไม่ใหญ่แต่มีตลาดเล็กๆให้ได้เลือกชิม "Siam house cafe restaurant " ร้านอาหารเล็กๆ ราคาย่อมเยา แต่รสชาติไม่เล็กตามขนาดของร้าน อร่อยติดลิ้นทุกเมนู

อาหาร 9 อย่าง ข้าวเปล่า 7 จาน กับ 3 ไทย 2 ฝรั่ง(นอร์เวย์) จ่ายไปแค่ 920 บาท คือ แบบว่าต้องยกให้เป็นตัวจริงอันดับหนึ่ง 👍😄❤️

stavangerinmyheart

09.05.2017 kl.23:21

Så godt ut.. alltid kjekt med slike små perler. Føler at en har vunnet i lotto når en finner de....

Jørn Aasland

09.05.2017 kl.23:37

Ja 😊 Får aldri nok... 👍🇹🇭🍜

Skriv en ny kommentar

Jørn Aasland

Jørn Aasland

47, Tønsberg

Reiseglad mann med sans flyselskaper, flyplasser, hoteller, fordelsprogrammer, privilegier, god økonomi, smarte kjøp og verdi for pengene.


Kategorier

Arkiv

hits